19.1 C
London
Sunday, June 26, 2022
19.1 C
London
Sunday, June 26, 2022

Zeci de români au rămas blocați pe aeroportul din Birmingham mai mult de nouă ore

Zeci de români au rămas blocați pe aeroportul din Birmingham, de mai multe ore.

Oamenii așteaptă de încă de la ora 10 (ora Marii Britanii) să decoleze, însă fost înștiințați că aeronava companiei Blue Air are probleme tehnice.
Directorul general al companiei Blue Air, Gheorghe Răcaru, a declarat pentru Libertatea că problema pasagerilor blocați pe aeroportul din Birmingham este pe cale de a se rezolva.

S-a descoperit și reparat defecțiunea avionului, dar echipajul a depășit timpul de odihnă. A plecat o cursă care mergea spre Londra, aterizează la Birmingham și lasă noul echipaj care va aduce aeronava acasă”, a spus directorul Blue Air, care a precizat că avionul va ateriza pe Aeroportul Otopeni cu o întârziere de nouă ore față de orarul normal.

- Advertisement -

Copii și bătrâni se numără printre românii blocați pe aeroportul din Birmingham, Marea Britanie. Asta a mărturisit Robert Stancu, unul dintre românii care așteaptă de mai bine de cinci ore decolarea avionului.

Toată lumea s-a îmbarcat în avion. Chiar la ora 10 (ora 13, ora României), când trebuia să decoleze, angajații aeroportului au încercat să dea jos bagajele. Ni s-a spus că nu poate să decoleze pentru că e greutatea bagajelor prea mare în față (…) A fost o defecțiune tehnică. Ei au încercat să ascundă ceva. Din ce am înțeles, a avut o problemă de când a aterizat”, a povestit, pentru Libertatea, bărbatul care este blocat pe aeroportul din Birmingham.

Pasagerii cursei Blue Air OB152 Birmingham –București susțin că, inițial, au fost ținuți în avion două ore, timp în care li s-a oferit apă și câte o bomboană. Mai apoi, au fost informați că aeronava urmează să decoleze. Aparatul de zbor nu s-a ridicat însă de la sol din cauza unor probleme tehnice.

http://content.jwplatform.com/previews/Chvhhxb5-LnVs3abX

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: