2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Zeci de romani astepta la cozi lungi intr-o strada din Stanmore pentru un loc de munca

Zeci de imigranti romani au fost observati asteptand la cozi lungi intr-o strada din Stanmore, un cartier din nord-vestul Londrei. Se pare ca romanii se strang zilnic in acest loc pentru a-si gasi un loc de munca platit cu ziua.

Romanii imigranti care nu au un loc de munca in Marea Britanie, se strang zilnic in aceasta zona pentru ca aici sosesc comercianti si constructori care cauta muncitori cu ziua. Unul dintre romanii intervievati a declarat conform dailymail, ca prin aceasta metoda castiga intr-o zi aproximativ 40, 60 de lire.

- Advertisement -

Cu noaptea-n cap, chiar si inainte de rasarit, romanii ies in strada in cautarea unui loc de munca pentru acea zi. Unii au noroc si gasesc loc de munca, altii nu. Cu toate acestea merita sa incerce. Romanii spun ca macar odata la cateva zile tot isi gasesc ceva de lucru prin aceasta metoda.

Romanii incep sa apara pe strazi inca de dimineata de la ora 6, plecand din strada abia dupa amiaza dupa ora 14, cand “sefii” nu mai vin sa caute muncitori.

[pull_quote_center]De obicei romanii sunt platiti la finalul zilei, banii nefiind impozitati. Acest lucru starneste reactii negative din partea britanicilor. Cei mai multi considera ca acesta nu este un mod adecvat pentru a cauta de lucru. Mai mult, localnicii spun ca se simt intimidati de numarul mare de romani adunati in strada.[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourcedailymail

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: