20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022
20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Zeci de mii de oameni protestează la Londra împotriva lui Trump (video)

Zeci de mii de oameni protestează în centrul Londrei, ei fiind nemulțumiți de vizita președintelui SUA, Donald Trump, în Marea Britanie.

Londonezii au ridicat un balon portocaliu uriaș în formă de bebeluș, pe care este imprimat chipul lui Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă a sosit aseară în arhipelag, după ce a participat la summitul NATO.

- Advertisement -

Activiștii britanici au dat comandă de un balon uriaş care îl prezintă pe Trump în formă unui bebeluş portocaliu, cu mâini mici, în care ţine un telefon mobil. Donald Trump a fost acuzat că, în unele cazuri, se poartă ca un copil.

Britanicii sunt foarte nemulțumiți de retorica președintelui american și de mesajele anti-imigranți pe care șeful de la Casa Albă le-a transmis în ultimii ani. Totodată, protestatarii britanici consideră că regina este pusă într-o situație ridicolă, având în vedere că se întâlnește cu președintele american.

10.000 de polițiști au fost mobilizați pentru a păstra oridinea publică.

Premierul britanic Theresa May și șeful statului american au viztat vineri Academia Militară Sandhurst și au asistat la o demonstrație comună a soldaților britanici și americani.

Trump a spus la Londra că este de acord cu orice abordare ar avea premierul Marii Britanii, Theresa May, în negocierile privind ieșirea Marii Britnaii din UE.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: