16.1 C
London
Tuesday, June 22, 2021
16.1 C
London
Tuesday, June 22, 2021

Zeci de mii de oameni au invadat iar plajele din Marea Britanie (video)

Consiliul local din Bournemouth a declarat azi situație de incident major în oraș după ce zeci de mii de oameni au invadat iar plajele din zonă.

Conducerea consiliului a declarat că cei care se îmbulzesc pe plaje, sub temperaturi care depășesc 34C, sunt „iresponsabili”.

- Advertisement -

Poliția a îndemnat oamenii să se gândească de două ori înainte de a porni spre acea zonă, în timp ce consiliile din Bournemouth, Christchurch și Poole au declarat că au fost emise 558 de amenzi de parcare – cel mai mare număr înregistrat vreodată.

Astăzi au fost luate de pe plajă peste 33 de tone de gunoi menajer, fiind observate, de asemenea, campinguri ilegale și comportamente antisociale, inclusiv bătăi între persoane aflate în stare de ebrietate.

Unii au fost atât de hotărâți să aibă un loc bun de plajă pentru ziua de azi, încât au campat peste noapte pe plajă.

Coronavirusul nu mai există pentru ei: Zeci de mii de oameni s-au înghesuit pe plajele din Anglia, în cele mai călduroase zile ale anului

Patrulele de poliție nu mai fac față situației, mai ales că oamenii continuă să vină la plajă, iar trenurile sunt arhipline.

 „Suntem absolut îngroziți la scenele de pe plajele noastre, în special în Bournemouth și Sandbanks”, a declarat șefa consiliului local.

Comportamentul și acțiunile iresponsabile ale atâtor persoane sunt șocante, iar serviciile noastre sunt depășite încercând să îi țină pe toți în siguranță. Nu am avut de ales decât să declaram un incident major și să inițiem un răspuns de urgență”, a continuat aceasta.

Șeful Poliției din Dorset, Sam de Reya, a adăugat: „Este ceva fără precedent și îndemnăm oamenii să rămână departe de zona plajei Bournemouth și de alte plaje din Dorset.”

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: