14.1 C
London
Thursday, November 11, 2021
14.1 C
London
Thursday, November 11, 2021

Wizz Air suspendă zborurile din Suceava spre Londra

Compania Wizz Air va suspenda, începând de miercuri, 25 martie, zborurile din Suceava spre Londra și din 27 martie zborurile către Memmingen, în Germania.

Aceasta după ce anterior au fost anulate toate zborurile de pe aeroportul din Suceava către cele trei destinații din Italia, Roma, Milano Bergamo și Bologna, ca urmare a deciziei autorităților române de a suspenda toate cursele aeriene către această țară.

- Advertisement -

Aeroportul Ștefan cel Mare a transmis, astăzi, că în actualul context epidemic și a măsurilor luate de autorități, compania aeriană WizzAir a anulat zborurile de la și către Londra (Luton) începând cu data de 25 Martie 2020 și până la sfarșitul lunii aprilie 2020.

De asemenea zborurile de la și către Memmingen (Munchen Vest) sunt anulate din data de 27 martie 2020.

Datele preconizate la acest moment de reluare a zborurilor sunt următoarele:

– Londra (Luton) din 1 Mai 2020;
– Milano (Bergamo) din 15 Aprilie 2020;
– Roma (Ciampino) din 18 Aprilie 2020;
– Bologna din 3 Mai 2020;
– Memmingen (Munchen Vest) din 17 Aprilie 2020.

Reluarea zborurilor depinde oricum de evoluția pandemiei cu noul Coronavirus pe plan european și mondial, astfel că pot apărea oricând modificări în situația prezentată mai sus.

Orice noutate vom avea, o vom comunica publicului pe Facebook și pe pagina noastră de internet. Pentru orice alte amănunte referitoare la rambursări / reprogramări vă rugăm să contactați operatorul aerian”, a transmis Aeroportul Suceava.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: