12.9 C
London
Friday, October 22, 2021
12.9 C
London
Friday, October 22, 2021

Wizz Air suspendă cursele Suceava – Londra

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că mai multe zboruri din și spre România vor rămâne suspendate ca urmare a prelungirii restricțiilor de călătorie introduse de autoritățile române.

În consecință, rutele spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor fi suspendate până pe 28 mai inclusiv.

- Advertisement -

De asemenea, Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava a amintit că în ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență s-a decis declararea stării de alertă, pe întreg teritoriul țării, începând cu data de 15 Mai 2020, pentru o perioadă de 30 de zile.

În acest context, operatorul aerian Wizz Air va fi nevoit să își anuleze zborurile de pe Aeroportul nostru, de la/către Londra-Luton până la începutul lunii iunie”, a anunțat Aeroportul Ștefan cel Mare.

Primul zbor de pe aeroportul din Suceava spre Londra al companiei Wizz Air trebuia să aibă loc sâmbătă, 16 mai 2020.

Wizz Air a mai transmis că pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat.

În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: