9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021
9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Wizz Air și Tarom vor crește numărul zborurilor din Suceava către Londra

Companiile Wizz Air și Tarom vor crește frecvențele zborurilor din Suceava către Londra, Roma, Milano și București.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că odată cu intrarea în vigoare a orarului de vară, din 25 martie 2018, compania Wizz Air va avea curse zilnice de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către Londra.

Va crește frecvența pentru Londra de la cinci la șapte frecvențe, deci una pe zi. Spre Roma crește de la două la trei pe săptămână, iar spre Milano de la trei la patru pe săptămână, și la cinci din data de 21 iunie. Toate acestea sunt valabile începând de pe 25 martie 2018”, a arătat șeful administrației județene.

- Advertisement -

Gheorghe Flutur a precizat că și Tarom a anunțat creșterea frecvențelor zborurilor din Suceava către Burdujeni, de la 7 la 11 curse într-o săptămână. „Tarom va introduce zboruri suplimentare în zilele de marți, joi, vineri și duminică. Cele patru curse noi sosesc la Suceava la ora 18:30, pleacă spre București la 19:10 și ajung la 20:15. Doar zborul de vineri va fi atipic, cu plecare din București la ora 12:30. Vreau să mulțumesc companiei Tarom. Am avut o discuție cu directorul general, în urmă cu două săptămâni, și mă bucur că deschid noi zboruri și au mărit frecvența curselor de pe aeroportul din Suceava”, a spus Flutur.

El a amintit și că de faptul că de la finalul lunii martie 2018, compania Wizz Air va anula zborul din Suceava către Veneția – Treviso, în timp ce Tarom va anula zborul Suceava – Torino.

Gheorghe Flutur a spus că anul acesta, de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” vor fi operate șase zboruri charter pe săptămână către destinații de vacanță din Turcia și Grecia, din 28 mai și până pe 16 septembrie. „Este vorba despre tour operatorul Kusadasi cu Air Bucharest, cu zbori spre Antalya în zilele de luni și vineri și spre Zakynthos, în fiecare zi de miercuri. De asemenea, Prestige Tour și Atlas Global vor avea zboruri spre Bodrum în fiecare zi de luni și spre Antalya în fiecare zi de vineri. Și companiile Need Tour și Corendon Airlines vor avea zboruri spre Antalya, în fiecare zi de duminică”, a declarat Flutur. El și-a exprimat speranța că în perioada următoare vor fi anunțate „și alte vești bune” pentru Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: