6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022
6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022

Wizz Air lansează cea de-a treia cursă către Londra din Craiova

[quote_box_center]Astăzi se lansează cea de-a treia cursă aeriană săptămânală spre Londra[/quote_box_center]

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat astăzi că operatorul aerian Wizz Air a decis să devanseze cu o lună lansarea celei de-a treia curse către Londra, care va deveni operaţională începând din această seară.

- Advertisement -

Potrivit site-ului Aeroportului Craiova, cea de-a treia cursă spre Londra decolează din Bănie la ora 19:35 şi va ajunge pe Aeroportul Luton la ora 20:50. Odată cu inaugurarea acestui zbor, de pe aeroportul din Craiova vor fi operate curse spre Londra în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

Preşedintele CJ Dolj a precizat că decizia operatorului aerian vine în contextul în care în prima jumătate a acestui an Aeroportul Craiova a înregistrat un nou record în privința traficului de călători, destinațiile operate atrăgând un număr tot mai mare de pasageri din sud-vestul țării, dar și din Bulgaria.

Această veste, care ne încântă, este dublată de cea a creşterii frecvenţei pe ruta Craiova – Milano, care a urcat şi ea de la două la trei curse pe săptămână încă din mai, deci cu mai bine de o lună şi jumătate mai devreme faţă de programarea iniţială. Aşadar, de luni până sâmbătă, pe Aeroportul Craiova se aterizează şi se decolează în fiecare zi.

Decizia operatorului aerian de a devansa deschiderea noilor curse nu este una întâmplătoare, ci are loc în contextul în care cererea pentru bilete cunoaște o creștere accentuată“, a precizat Ion Prioteasa.

Londra, acum accesibilă de pe Aeroportul internațional Sibiu

- Advertisement -
Sourcegds

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: