15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022
15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022

Wizz Air introduce noi curse din Bucuresti catre Gatwick Londra

Compania aeriană low-cost Wizz Air va opera zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Otopeni Henri Coandă spre Aeroportul Gatwick Londra, din data de 18 iunie 2016, potrivit unui comunicat al companiei.

Această rută nouă aduce opţiuni ieftine de călătorie între Bucureşti şi sudul Londrei şi al Angliei. Wizz a devenit cea mai populară linie aeriană din România datorită tarifelor scăzute pe care le practică, serviciilor profesioniste de la bordul aeronavelor sale, numărului de destinaţii oferite şi faptului că pasagerul îşi poate personaliza călătoria. Anunţul de astăzi înseamnă şi mai multe opţiuni convenabile pentru cei care călătoresc în sudul Marii Britanii şi al Londrei‘, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air.

Noua rută va fi singura legătură directă dintre cele două aeroporturi, oferind cea mai uşoară cale de acces dinspre Bucureşti spre partea de sud a Londrei. Pentru clienţii români, ruta va însemna o a doua opţiune de călătorie spre Londra, alături de zborurile directe dintre Bucureşti şi Londra Luton, în nordul capitalei Marii Britanii, se arată în comunicat.

Tarifele noii curse zilnice vor începe de la 179 lei.

- Advertisement -

Wizz Air oferă 114 rute de zbor efectuate de pe cele nouă aeroporturi din România, spre 16 ţări europene, tarifele de transport începând de la 39 lei. În acest an, operaţiunile Wizz Air din România susţin peste 3.300 de locuri de muncă indirecte, în turism sau servicii.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România prin prisma capacităţii de transport a celor 19 aeronave alocate pieţei, în cadrul celor cinci baze curente din ţară desfăşurându-şi activitatea peste 600 de angajaţi.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceantena3

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: