Wizz Air cere mai mulţi bani pe bagajul de cală decât pe biletul de avion

anunturiuk.com Wizz-Air-cere-mai-mulţi-bani-pe-bagajul-de-cală-decât-pe-biletul-de-avion

[quote_box_center]Pasagerii companiei aeriene low-cost Wizz Air, care zboară din Bucureşti către anumite destinaţii europene, plătesc mai mult pentru bagajul de cală, rezervat online, decât pentru bilet.[/quote_box_center]

Costul unui bilet între Bucureşti şi destinaţii precum Malmo (Suedia), Bari (Italia), Oslo (Norvegia), Doncaster (Marea Britanie) sau Nuremberg (Germania) este mai mic decât cel al bagajului transportat la cală.

Spre exemplu, dacă un zbor pe relaţia Bucureşti Otopeni – Malmo (Suedia), efectuat în luna august, costă 99 de lei, preţul bagajului de cală este de 135 de lei.

[pull_quote_center]Pentru fiecare bagaj înregistrat, pentru fiecare zbor şi pentru fiecare pasager va fi plătită o taxă. Scopul nostru este să asigurăm tarife competitive, având posibilitatea de a adăuga opţiuni pentru servicii suplimentare numai atunci când aveţi nevoie de acestea[/pull_quote_center], informează compania, referitor la politica de bagaje.

Preţul unui bagaj de cală poate ajunge la 158 de lei / pasager / zbor, potrivit informaţiilor disponibile pe siteul companiei.