10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021
10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021

Wizz Air a inaugurat cursa aeriană care leagă litoralul românesc de Regatul Unit

Londra, mai aproape de Constanța: a fost inaugurată linia aeriană care leagă litoralul românesc de Regatul Unit.

Călătoria spre una dintre cele mai importante destinaţii din Europa, Londra, începe şi de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Prima aeronavă cu 151 de pasageri la bord a primit ieri, pe pistă, botezul tunurilor de apă. Zborurile Luton-Mihail Kogălniceanu şi retur vor fi operate de două ori pe săptămână şi completează lista cu cele care fac legătura între litoralul românesc şi Istanbul sau Milano.

De ieri, dobrogenii care doresc să ajungă la Londra au o variantă mai atrăgătoare și mai avantajoasă: aeroportul Mihail Kogălniceanu. Zborurile pe ruta Luton Constanța și retur sunt operate de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

- Advertisement -

Trei ore – atât durează să ajungeți de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu până în Capitala Marii Britanii.

Aeronavele decolează din aeroportul Luton la ora 14.10 iar plecările de la Mihail Kogălniceanu sunt programate pentru ora 20.05.

[pull_quote_center]Pentru noi este un semnal pozitiv: încă un operator aerian alege să opereze zboruri regulate de pe Aeroportul din Constanța. Anticipăm o creștere de trafic, vom deveni cea mai importantă poartă aeriană de la malul mării, și dăm posibilitatea pasagerilor din județul Constanța, și nu numai, de a călători la Londra la prețuri convenabile[/pull_quote_center] a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului Mihail Kogălniceanu, Adrian Jiga.
Avionul care a adus aseară de la Londra primii pasageri a primit botezul tunurilor de apă.

Prețul unui bilet dus-întors pornește de la 126 de lei, în funcție de data la care se face rezervarea. În această vară, de la Mihail Kogălniceanu se poate pleca direct și spre Istanbul și Milano. Reprezentanții Aeroportului se așteaptă la peste 50 de mii de pasageri.

[pull_quote_center]Datorită acestui zbor ne așteptăm la mai mulți turiști britanici în acest sezon. Mai ales că, așa cum se știe, în toamnă am fost prezenți, pentru prima dată, la Târgul de Turism din Marea Britanie, unde am promovat Mamaia Style. De astăzi suntem conectați cu vestul Europei. Dacă e vineri, așteptăm Londra![/pull_quote_center] spune Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: