12.4 C
London
Tuesday, June 21, 2022
12.4 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Wizz Air a crescut frecvența zborurilor săptămânale spre Londra din Satu Mare

Începând din 30 octombrie, odată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă, operatorul aerian Wizz Air a crescut frecvența zborurilor săptămânale spre Londra, de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

Astfel, numărul curselor spre capitala britanică se ridică la 3, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Aeronava care i-a transportat pe pasageri la Satu Mare, a decolat de la Londra la ora 06.50 și a aterizat pe Aeroportul Satu Mare la ora 11.35. De la Satu Mare spre Londra, aeronava a decolat la ora 12.05 și va ateriza la Londra la ora 13.00. Orele reprezintă ore locale atât în Marea Britanie cât și în România.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Este un mare avantaj pentru noi că operatorul a crescut frecvența zborurilor de la și către Londra. Ne bucură faptul că atât comunitatea din Satu Mare cît și cea din județele învecinate are acces mai ușor la un transport eficient și rapid, oferind mai multe posibilități atât celor ce muncesc în Anglia cît și celor care se deplasează în străinătate pentru a-și vizita prietenii sau familia. Ne dorim ca în viitor să deschidem și alte destinații externe de la Satu Mare“, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Wizz Air a lansat prima conexiune internațională a Aeroportului din Satu Mare în octombrie 2016.

De la începutul operațiunilor din Satu Mare, Wizz Air a transportat pe ruta sa spre Londra Luton peste 68.000 de pasageri.

Vă reamintim că începând cu data de 1 aprilie 2019, compania Wizz Air va creşte frecvența la 4 zboruri săptămânale, pe această rută.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: