13.1 C
London
Monday, June 27, 2022
13.1 C
London
Monday, June 27, 2022

Wizz Air a anunțat două noi rute de la Craiova și Iași spre Marea Britanie

Compania aeriană Wizz Air a anunțat două noi rute de la Craiova și Iași spre Birmingham în Marea Britanie, cu începere de pe 23 și 24 octombrie 2020.

Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau WIZZ mobile app, la tarife pornind de la 89 RON**.

- Advertisement -

Zborurile de la Iași la Birmingham vor începe pe 23 octombrie și vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea și duminica, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie și vor fi disponibile marțea și sâmbăta.

Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie și a opta din rețeaua WIZZ de la Craiova, în timp ce de la Iași, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie și a douăzecea din rețeaua de rute de la Iași.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să adăugăm două noi rute de la Iași și Craiova la Birmingham și, totodată, să oferim cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Datorită măsurilor de sănătate și siguranță implementate pentru pasageri și echipajul la bord, călătoria cu Wizz Air rămâne o experiență fără griji, completată de tarife mici și atractive. Echipa noastră dedicată așteaptă cu nerăbdare să primească fiecare pasager WIZZ cu un zâmbet la bordul tinerei noastre flote.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: