12.9 C
London
Friday, October 22, 2021
12.9 C
London
Friday, October 22, 2021

Wayne Rooney lansează și el un atac la adresa secretarului de stat din Marea Britanie

Wayne Rooney, fotbalistul lui Derby County, i-a oferit o replică dură secretarului de stat din Ministerul Britanic al Sănătății, Matt Hancock.

Hancock le-a solicitat fotbaliștilor din Anglia să renunțe la o parte din salarii pentru a sprijini Sistemul Național de Sănătate în timpul pandemiei de coronavirus.

- Advertisement -

Rooney e nemulțumit de faptul că doar fotbaliștii au fost scoși țapi ispășitori și numește întreaga situație “o rușine“.

“În primul rând, dacă Derby County va fi nevoită să îmi taie din salariu pentru a salva clubul, aș înțelege și aș încerca să susțin acest demers. La fel, dacă Guvernul m-ar fi contactat să ajut personalul medical sau să cumpăr ventilatoare, aș fi fost foarte bucuros să o fac. Macar așa aș fi știut unde merg banii.

Dar nu sunt orice fotbalist, am 34 de ani. Am o carieră lungă și am câștigat mulți bani, însă nu la fel sunt toți fotbaliștii. Dintr-o dată, tuturor fotbaliștilor li se cere să renunțe la 30% din salariu. De ce tocmai fotbaliștii sunt scoși țapi ispășitori? Modul în care au fost gestionate ultimele zile este o rușine. Matt Hancock ar fi trebuit să ofere ultimele vești despre marea criză pe care o întâmpinăm. De ce s-a gândit la fotbaliști? A căutat neapărat să mute atenția de la responsabilitățile Guvernului privind pandemia?”, a declarat Rooney, pentru The Times.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: