2 C
London
Sunday, November 28, 2021
2 C
London
Sunday, November 28, 2021

Volvo XC60 a câștigat premiul „Mașina Anului” în Marea Britanie

După ce o lună în urmă Volvo XC60 a fost desemnat drept cel mai bun crossover de talie medie în cadrul concursului UK Car of the Year Awards 2018, în aceiași competiție modelul scandinav a primit titlul automobilul anului.

Premiul „Mașina Anului în Marea Britanie” este acordat celor mai bune mașini noi de pe piața Regatului Unit, care sunt alese de un juriu format din 27 de jurnaliști auto ai ţării.

Volvo XC60 merită cu siguranță acest premiu – mai ales acum, într-o perioadă în care crossoverele devin tot mai populare. Este interesant faptul că în anul 2016 Volvo a ocupat locul doi cu modelul XC90, însă în acest an a reușit să cucerească prima poziție cu o mașină la fel de impresionantă”, a declarat John Challen, Director General al UK Car of the Year Awards 2018.

- Advertisement -

Printre toate automobilele din acest segment, noul Volvo XC60 este remarcat pentru practicabilitatea și calitatea construcției sale, acestea fiind unele dintre cele mai importante calităţi.

anunturiuk.com Volvo-XC60-a-câștigat-premiul-„Mașina-Anului”-în-Marea-Britanie2

Jon Wakefield – Directorul General al Volvo Car UK, a ținut de asemenea să-și expună părerea: „victoria în două nominalizări – „Mașina anului” și „Cel mai bun crossover de talie medie”, reprezintă o realizare strălucită pentru Volvo Cars. Designul elegant scandinav, implementarea unor noi tehnologii și echiparea luxoasă sunt cheia succesului, care ne este oferită de prima generație a modelului XC60″.

Noul Volvo XC60 este construit pe noua platformă modulară SPA şi poate fi dotat cu un sistem hibrid de propulsie care produce în total 407 cai putere. Astfel, acesta poate accelera până la 100 de km/h în 5.3 secunde.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: