8.5 C
London
Friday, November 5, 2021
8.5 C
London
Friday, November 5, 2021

Vodafone UK alege tehnologia Ericsson pentru dezvoltarea rețelei din Londra

Vodafone UK a ales Ericsson pentru a dezvolta rețeaua mobilă 4G în Londra și în sudul Angliei, folosind tehnologii precum Massive MIMO și Carrier Aggregation, ce vor ajuta la creșterea capacității rețelei și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Tehnologia Massive MIMO folosește antene sectoriale avansate pentru a optimiza calitatea semnalelor radio și a capacității, pe când Carrier Aggregation combină diferite frecvențe celulare pentru a crește capacitatea și rata de transfer a datelor către utilizator.
Serviciile contractate includ și teste de tehnologie, validarea produselor și lansarea comercială, precum și servicii profesionale.

Optimizăm constant rețeaua astfel încât clienții noștri să se poată bucura de cea mai bună experiență posibilă”, a spus Jorge Fernandes, Technology Director, Vodafone MB.

Vom continua să extindem rețeaua 4G și să dezvoltăm funcționalități de ultimă generație pentru utilizatori. Așteptăm cu nerăbdare colaborarea cu Ericsson pentru a ne atinge obiectivele.”

- Advertisement -

Lucrăm împreună cu Vodafone UK pentru dezvoltarea rețelei lor 4G și pentru testarea noilor tehnologii 5G”, a spus Arun Bansal, Head of Europe and Latin America, Ericsson. “Împreună vom oferi utilizatorilor conectivitate permanentă care să genereze experiențe noi, precum și monitorizarea și controlul IoT în timp real.”
Ericsson și Vodafone au semnat un acord de înțelegere care acoperă următoarele arii de colaborare:

  • Evoluția 4G și radio 5G independent și non-independent
  • Scenarii de construcție pentru 5G
  • Simulări NR: 3,5 GHz și mmWave
  • Cazuri de utilizare 5G: studiu de caz și validarea conceptului din punct de vedere al business-ului
  • Studiu de fezabilitate pentru Cloud distribuit și Network Slicing; latență end-to-end și aplicații de rețea optimizate în cloud
  • Colaborare cu King’s College din Londra
  • Inovație 5G: program de incubare tehnologică

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: