13 C
London
Thursday, November 18, 2021
13 C
London
Thursday, November 18, 2021

Vladimir Putin ar putea incerca sa finanteze eforturile anti-UE din Marea Britanie

Vladimir Putin ar putea incerca sa finanteze eforturile anti-UE din Marea Britanie, intr-o incercare de a slabi Europa, avertizeaza un aliat cheie al cancelarului german Angela Merkel.

Presedintele rus ar putea incerca sa provoace o ruptura intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, este avertismentul Germaniei, pe masura ce premierul britanic David Cameron cauta sa renegocieze acordul tarii cu Bruxelles, relateaza Sky News.

Norbert Roettgen, presedinte al comisiei pentru afaceri externe din Parlamentul german si aliat cheie ale Angelai Merkel, a spus ca Putin ar fi “fericit” daca Marea Britanie ar vota sa paraseasca Uniunea si chiar ar putea finanta eforturile anti-UE de pe pamant britanic.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Fara indoiala ca ar fi fericit in legatura cu iesirea Marii Britanii din UE, deoarece orice slabeste Occidentul si europenii este foarte apreciat de Rusia si de Putin[/pull_quote_center] , spune fostul ministru al cabinetului lui Merkel.

Avertismentul sau vine in contextul in care, potrivit Sky News, exista informatii ca Vladimir Putin finanteaza deja eforturile anti-UE din alte tari si ar putea sa o faca si in Marea Britanie.

[quote_center]Daca ar putea contribui la provocarea unei rupturi intre Marea Britanie si altii cu siguranta ar face acest lucru[/quote_center]

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: