9.7 C
London
Friday, November 5, 2021
9.7 C
London
Friday, November 5, 2021

Violenta Domestica Comportament AntiSocial Infractiuni

Violenta Domestica

Orice incident provocat de un comportament violent intr-o familie sau o relatie este considerat a fi violenta domestica. Daca psihicul sau fi zicul dumneavoastra a fost ranit de o persoana apropiata dumneavoastra, sesizati acest lucru imediat.
Puteti sa discutati in particular cu un doctor, politist sau un medic care se deplaseaza acasa. Ei sunt in masura sa va sustina si sa va protejeze. Violenta domestica este tratata cu o foarte mare seriozitate de catre tribunal si politie.

anunturiuk.com Violenta-Domestica
Stop domestic violence call 999

O linie Nationala pentru violenta domestica este disponibila 24 de ore din 24, oferind sfaturi, consiliere confi dentiala la numarul 0808 2000 247.

Comportamentul AntiSocial

- Advertisement -

Comportamentul antisocial include o sfera larga de probleme: vandalism, graffi ti, furtul de masini, perturbarea linistii, prostitutia, atacurile, abuzul rasial, limbaj abuziv si de natura sa intimideze, aruncarea gunoaielor in public, starea de betie in public, fumatul/ consumul de bauturi alcoolice sub varsta legala admisa.

Daca sunteti surprins avand un comportament considerat antisocial, este posibil sa se emita impotriva dumneavoastra un Anti-Social Behavior Order (Ordinul privind comportamentele antisociale) de catre autoritatile locale sau organele de politie, prin care vi se va interzice repetarea unui astfel de comportament sau accesul intr-o anumita zona pe o perioada de pana la doi ani.

anunturiuk.com Anti-Social-Behavior-Order
Anti Social Behaviour Order (ASBO)

Scopul acestora este de a proteja publicul de comportamente ofensive. Se poate emite, de asemenea,si o amenda pentru situatii cu referire la mediu (aruncarea gunoiului pe strada, graffi ti, perturbarea linistii publice in timpul noptii)

Infractiunile comise din ura:

O infractiune comisa din ura impotriva unei persoane sau proprietati este un act ilegal grav, cauzat de ura fata de genul, rasa, religia, culoarea, etnia, infi rmitatea sau orientarea sexuala a acelei persoane.

Persoanele care comit o astfel de infractiune pot fi urmarite legal, ceea ce poate conduce la: condamnare la inchisoare, evacuare, amenda, sau Anti-Social Behavior Order.

anunturiuk.com Infractiunile-comise-din-ura
Infractiunile comise din ura

Daca sunteti victima unei infractiuni comise din ura, nu ezitati sa sesizati organele competente. Autoritati cum ar fi : politia, scoala, autoritatile locale au obligatia de a va sustine.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: