6.1 C
London
Sunday, January 23, 2022
6.1 C
London
Sunday, January 23, 2022

Vinurile din Moldova, apreciate la Londra „From Moldova with love”,

Câţiva producători autohtoni au participat la unul dintre cele mai populare evenimente dedicate pasionaților de vinuri de calitate – „Laithwaites LIVE London” -, organizat de compania cu acelaşi nume din Marea Britanie.

Participarea producătorilor autohtoni la renumitul eveniment a fost susţinută de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului (ONVV). Acţiunea se aliniază planului de marketing cu privire la creşterea volumului şi valorii exporturilor de vinuri moldoveneşti.

Consumatorul britanic nu este foarte familiarizat cu vinurile noastre. Iată de ce, acest eveniment a reprezentat o platformă eficientă de promovare, care cu siguranţă va răspunde ambiţiilor comerciale ale producătorilor noştri”, menționează directorul ONVV, Dumitru Munteanu.

Este la fel de bun ca şi cel din Franţa, Italia sau Spania

- Advertisement -

„Am făcut cunoştinţă cu vinul moldovenesc acum zece ani şi m-am îndrăgostit de el. De fiecare dată când mă întorc acasă după o vizită în Moldova, cumpăr vin pentru colecţia personală şi pentru a-mi delecta prietenii. Pot afirma cu siguranţă că vinul produs în R. Moldova este la fel de bun ca şi cel din Franţa, Italia sau Spania”, consideră experta Beth Willard.Cu mesajul „From Moldova with love”, expertul internaţional Beth Willard a invitat oaspeţii la standurile noastre, pentru a descoperi tradiţiile milenare ale vinului moldovenesc în cadrul celor patru masterclassuri de prezentare a Republicii Moldova și a soiurilor autohtone.

anunturiuk.com From-Moldova-with-love,-vinurile-din-Moldova,-apreciate-la-Londra3La Londra, vinurile autohtone au fost înalt apreciat de cei peste 2 000 de oaspeţi. Acestea au concurat pentru un loc în topul preferinţelor cu circa 300 de vinuri din Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Germania, Anglia, Ungaria, Argentina.

R. Moldova a fost reprezentată de trei mari producători aflaţi sub brandul „Wine of Moldova”: directorul „Chateau Vartely”, Ludmila Gogu, manager export „Vinăria Purcari”, Grigore Meriacre, și manager export „Albăstrele”, Elena Ghenceva.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: