9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

Viata primului român ajuns în acest an în Marea Britanie s-a schimbat

[quote_box_center]După ce a ţinut săptămâni bune prima pagină a ziarelor şi prime time-ul televiziunilor de ştiri, viaţa lui Victor Spirescu a intrat pe un făgaş normal. Tânărul lucrează acum la o companie de construcţii, şi-a schimbat chiria şi a reuşit să-şi aducă în Anglia şi iubita, pe Cătălina Curcean[/quote_box_center]

Acesta spune că îi va căuta şi iubitei sale de lucru. Deocamdată, Cătălina a împărţit fluturaşi până când va reuşi să obţină national insurance number, primul document pe care trebuie să îl obţii în Marea Britanie pentru a munci legal.

- Advertisement -

[pull_quote_center]M-am dus acasă, am luat-o pe Cătălina, am venit cu ea încoace. Câştig 1.800 de lire pe lună, îmi plătesc taxele, nu e nicio problemă, ne-am schimbat şi chiria[/pull_quote_center]

Vedetă în Regatul Unit   Pe 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu ţinea prima pagină a ziarelor britanice după ce a fost singurul roman care a ajuns să muncească în Anglia, în ciuda ”invaziei” anunţate de presa britanică. Întâmpinat la aeroport de zeci de jurnalişti, dar şi de parlamentari englezi, românul plecat să strângă bani pentru o casă a devenit vedetă peste noapte, fiind vânat în permanenţă de tabloidele din Marea Britanie.

Acestea şi-au trimis reprezentanţi şi în România, în satul Pelişor din judeţul Sibiu, acasă la prietena tânărului. Reporterii englezi au ajuns şi la Bucureşti, iar în presă a apărut o poveste în care o fostă iubită îl acuza de violenţă.

Tânărul a dezminţit acuzaţiile, însă s-a văzut nevoit să plece de la primul său job din Marea Britanie, cel la o spălătorie auto. ”Era o presiune prea mare pe mine”, avea să declare Spirescu, legat de faptul că îl sunau zilnic zeci de jurnalişti, iar materiale despre el apăreau constant în presa tabloidă.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: