11.9 C
London
Monday, June 21, 2021

Valul de căldură din Marea Britanie va continua

- Advertisement -

Valul de căldură din Marea Britanie va continua după sfârșitul săptămânii, cu prognoze de cel puțin pana la 30°C pentru această săptămână.

Mercurul va fi cel mai ridicat în partea de sud a Regatului Unit, dar cea mai mare parte a țării va vedea o vreme mai caldă în următoarele câteva zile, au declarat reprezentanții Biroului de Meteorlogie.

- Advertisement -

Unele părți din nord-vestul Marii Britanii și din nord-vestul Scoției, în special, ar putea întâlni averse de ploaie luni dimineață, dar „în restul țării va fi în general uscat și însorit”, potrivit meteorologului John Griffiths.

El a spus că „o mare parte din Anglia și Țara Galilor până după-amiaza vor fi uscate, călduroase și însorite, dacă nu chiar foarte calde” și există potențialul pentru o temperatură maximă de 30 ° C în sud-estul Angliei.

Marți, vom avea în zona de sud-est maxime de 31 ° C, în timp ce se va răcori în unele zone din sud-vest.

Miercuri ar putea fi din nou maxime de 27 ° C sau 28° C, dar pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul săptămânii, căldura va începe să se îndepărteze, iar temperaturile vor scădea până la 20 ° C  în zonele cele mai calde, a spus Griffiths.

Meteorologul a spus: „Nu este atât de neobișnuit în această perioadă a anului, destul de des avem temperaturi ridicate în septembrie”, dar aceste temperaturi vor fi încă la o distanță de cea mai înaltă temperatură înregistrată vreodată în septembrie, care a fost de 35,6 ° C pe 2 septembrie, 1906.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news