9 C
London
Saturday, October 16, 2021
9 C
London
Saturday, October 16, 2021

Va urma un nou referendum pentru Brexit? liderul opoziției din Marea Britanie

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, principala formaţiune de opoziţie din Marea Britanie, a declarat că un al doilea referendum pentru Brexit este o opţiune pentru viitor, mai degrabă decât pentru prezent, relatează Reuters, conform agerpres.ro.

Laburiştii au afirmat că nu vor susţine proiectul de acord al premierului Theresa May cu UE în cadrul unui vot în parlamentul britanic în contextul în care unii membri ai partidului de opoziţie susţin apelurile pentru organizarea unui referendum privind acest proiect de acord.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Este o opţiune pentru viitor, dar nu este o opţiune pentru prezent, deoarece dacă am avea un referendum mâine, ce se va întâmpla? Care va fi întrebarea?”, a declarat Corbyn pentru Sky News.

- Advertisement -

Şefa guvernului a ajuns miercuri la un proiect de acord cu UE privind Brexitul, dar acesta a provocat patru demisii din guvernul său, motivate în principal de soarta specială rezervată provinciei britanice Irlanda de Nord după ieşirea din blocul comunitar, prevăzută să aibă loc pe 29 martie 2019.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: