6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Utilaj furat din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră în Vama Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au indisponibilizat un utilaj, marca JCB, în valoare de 10.500 lei, care figurează ca fiind furat din Marea Britanie, din data de 3 octombrie 2009.

Joi, 11 iunie, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară, Tiberiu S., cetăţean român, în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, conducând un ansamblu de autovehicule, în care transporta un utilaj, marca JCB, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, s-a constatat că utilajul transportat figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, din data de 3.10.2009.

- Advertisement -

În urma acestui fapt, şoferul a declarat poliţiştilor de frontieră că nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul ar fi furat.

Utilajul, marca JCB, în valoare de aproximativ 10.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: