10.8 C
London
Monday, November 15, 2021
10.8 C
London
Monday, November 15, 2021

Unul dintre cele mai faimoase restaurante din Irlanda este al unui bistrițean

Unul dintre cele mai faimoase restaurante din Irlanda este al unui bistrițean care după ce a muncit ani de zile și-a văzut visul îndeplinit.

Adrian Rusan este un român în vârstă de 48 de ani care a muncit ani de zile, dar nu a renunțat la visul său, pe care în cele din urmă l-a îndeplinit. Acum are unul dintre cele mai apreciate restaurante din Irlanda. Și asta nu o spun numai sutele de clienți care au devenit fideli rapid, ci premiile câștigate, conform bistriteanul.ro.

Munca în bucătărie a fost dintotdeauna pasiunea lui. Ajuns în Irlanda, a început să lucreze ca ajutor de bucătar într-un restaurant, după care, din pasiune pentru gătit, a urcat treptele ierarhice și a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din Irlanda. La scurt timp, Adrian și-a deschis propriul restaurant în capitala Irlandei.

- Advertisement -

Ulterior, a renunțat la tot și s-a mutat lângă cei dragi lui, la 80 de kilometri de Dublin, în anunturiuk.com Unul-dintre-cele-mai-faimoase-restaurante-din-Irlanda-este-al-unui-bistrițean-awardcomitatul Laois, unde a deschis restaurantul Batoni’s, cu specific italian, care i-au adus numeroase premii.

La scurt timp de la deschidere, restaurantul a fost premiat ca fiind cel mai bun restaurant din comitat, iar românul a fost felicitat pentru afacerea sa de însuși ministrul afacerilor externe din Irlanda, Charles Flanagan.

Cu toate că faima și succesul sunt motive de mândrie pentru Adrian Rusan, acesta a rămas un om modest. Spune mereu că toate acestea ar fi fost doar un vis dacă nu i-ar fi avut alături pe nepoții lui: Cristian Stere, Ana Viorelia Griga, Luiza Vostinar și Florin Vostinar, mai notează sursa citată. De asemenea, un rol important în realizarea lui ca om au avut și copiii acestuia, care îi sunt alături mereu.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: