3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Universități din Marea Britanie vin la București pentru interviuri

[quote_center]Românii sunt creativi şi silitori şi au o abilitate rară de a se integra foarte uşor[/quote_center]

Cele patru universităţi din Marea Britanie vin în Capitală pentru a susţine interviuri cu admitere pe loc cu absolvenţii clasei a XII-a. Perioada în care ele acordă consultanţă gratuită coincide cu prima săptămână de înscriere la universităţile din România.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Profesorii de la University of Greenwich sunt încântaţi să primească studenţi români. Reprezentanţii universităţii vin în România în mod special pentru că apreciază nivelul foarte bun de limba engleză al tinerilor români, faptul că sunt creativi şi silitori şi au o abilitate rară de a se integra foarte uşor într-un mediu multicultural[/pull_quote_center] , spune  Mark Blakemore de la University of Greenwich.

Reprezentanţii universităţilor britanice spun că nu sunt în concurenţă directă cu cele româneşti deoarece nu au aceleaşi programe.

[pull_quote_center]Din anumite puncte de vedere se află într-o compeţie cu universităţile din România, însă studiile în Marea Britanie sunt complet diferite. Această sesiune de admitere reprezintă o oportunitate pentru elevii care au simţ de aventură mai crescut şi vor să studieze în străinătate unde vor avea şansa de a experimenta o cultură şi un stil de predare complet diferite[/pull_quote_center], a spus Salvatore Genovesi de la Universitatea Anglia Ruskin.

Absolvenţii clasei a XII-a care îşi doresc să participe la un interviu cu una dintre cele patru universităţi vor fi ajutaţi, în mod gratuit, de un consilier Edmundo, să îşi pregătească toate documentele necesare. Pentru a se putea înscrie la interviu, elevii trebuie să completeze un formular, până pe 11 iulie, care se găseşte pe site-ul www.edmundo.ro. După aceea, un consilier Edmundo îi va contacta.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: