19 C
London
Monday, June 27, 2022
19 C
London
Monday, June 27, 2022

Una din cinci persoane din Anglia ar fi avut coronavirus

Una din cinci persoane din Anglia ar fi avut coronavirus, conform unei noi simulări, ceea ce înseamnă că 12,4 milioane de oameni au fost bolnavi de COVID-19 de la începutul pandemiei.

Acest lucru înseamnă că numărul real de persoane infectate până în prezent poate fi de cinci ori mai mare decât numărul total de cazuri înregistrate, potrivit testărilor, scrie The Guardian.

- Advertisement -

Cu toate acestea, în unele zone, diferența poate fi chiar mai mare. Se estimează că anumite părți din Londra și sudul Angliei au avut cu până la de opt ori mai multe cazuri decât au fost depistate până în prezent.

Simularea estimează numărul de cazuri dintr-o zonă comparativ cu numărul deceselor, cu o rată estimată a mortalității din cauza virusului.

Rezultatele sugerează că mai mult de 10% dintre rezidenții din 138 din cele 149 de autorități locale din Anglia au contractat boala.

Modelul sugerează că două din cinci persoane au fost infectate în șase autorități locale din Londra și sud-est și anume: Barking & Dagenham, Newham, Thurrock, Redbridge, Havering și Tower Hamlets.

Se estimează, de asemenea, că în fiecare din cartierele londoneze Barking și Dagenham și Newham au fost peste 100.000 de infectări cu coronavirus.

Cifrele oficiale ale Public Health England arată că doar 14.700 de cazuri înregistrate în Barking și Dagenham și puțin sub 21.700 în Newham, până la 3 ianuarie.

Estimările sunt în concordanță cu cunoștințele acceptate conform cărora numărul real de infecții este probabil mult mai mare decât numărul de cazuri înregistrate, din cauza cazurilor asimptomatice și a eșecului testării de a detecta fiecare caz. Acest lucru a fost valabil mai ales la începutul pandemiei, când numărul testărilor era mai mic.

Datele oficiale privind cazurile înregistrate până în prezent arată că Merthyr Tydfil, Blackburn cu Darwen și Blaenau Gwent au cele mai mari rate de cazuri înregistrate.

Capacitatea zilnică de testare s-a situat sub 40.000, în prima jumătate a lunii aprilie, în timp ce acum este de peste 500.000.

Simularea arată că Newham, Reading și Barking și Dagenham au fiecare de aproape opt ori mai multe infecții decât arată cifrele înregistrate oficial.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: