13.1 C
London
Monday, June 27, 2022
13.1 C
London
Monday, June 27, 2022

Un taxi a lovit mai mulți oameni în zona Covent Garden

Un taxi a lovit mai mulți oameni în Londra, în zona Covent Garden. Incidentul nu ar fi unul de natură teroristă, au transmis polițiștii londonezi, scrie The Sun.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane spune că incidentul este considerat a fi un accident de mașină grav, fără a avea, însă, vreo legătură cu terorismul. Mai multe persoane primesc îngrijiri medicale după ce au suferit răni grave.

Un taxi Black Cab a intrat pe trotuar și a lovit mai mulți pietoni în zona Covent Garden din centrul Londrei. Mai mulți trecători și turiști au privit cu groază cum taxiul a urcat pe trotuar și a lovit mai mulți pietoni înainte de a se opri într-o clădire.

- Advertisement -

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a transnis că: „Poliția a fost chemată miercuri, 1 noiembrie, la ora 17.01, în urma unui accident în care un taxi a intrat în coliziune cu pietonii din Southampton Street. Ofițerii și celelalte servicii de urgență se află la locul accidnetului. Știm că există un număr de răniți, dar așteptăm o confirmare suplimentară.

Șoferul taxiului a așteptat la locul accidentului și a fost reținut. Incidentul este tratat ca un accident rutier grav și nu se consideră a fi legată de terorism”.

Polițiștii cred că în incident au fost implicate două mașini, dar doar taxiul a rămas la locul accidentului.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 17:00.

Zeci de mașini de poliție și ambulanțe sunt la locul accidentului pentru a oferi ajutor răniților.

Autoritatea de Transport din Londra a adăugat, de asemenea, că incidentul este un „accident grav”.

Oamenii au fugit din Covent Garden în urma incidentului, iar în zonă s-a creat panică. Mai multe persoane au transmis că sunt blocate în restaurantele și barurile din zona în care s-a produs accidentul.

De asemenea, mai multe elicoptere ale poliției au fost trimise în zonă pentru a asigura liniștea și ordinea.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: