13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Un tânăr plastician din Moldova își expune lucrările la Londra

Un tânăr plastician din Republica Moldova își va etala lucrările în una dintre galeriile de artă din Londra. Este vorba de Eugeniu Gorean, în vîrstă de 24 de ani.

Eugeniu își va expune 30 de lucrări în galeria „Portico”, iar expoziția va fi vernisată pe 30 aprilie curent. „Am primit o invitație din partea galeriei să expun 30 de lucrări, pe care am acceptat-o cu entuziasm. Organizăm împreună un eveniment de artă, unde voi expune seria cu animale și o colecție de picturi dedicate Londrei (Christmas edition).anunturiuk.com Un-tânăr-plastician-din-Moldova-își-expune-lucrările-la-Londra

Tind să cred că, pe lîngă promovarea personală a tablourilor mele, voi promova și arta din Republica Moldova. Încercăm să reprezentăm o altă fațetă a culturii noastre. La eveniment este invitată și diaspora noastră de la Londra”, a menționat Eugeniu Gorean pentru locals.md.

- Advertisement -

Eugeniu este originar din Chișinău, iar de la 15 ani se ocupă serios de pictură. A absolvit Colegiul de Arte „Alexandru Plămădeală” și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Facultatea de Arte Plastice. Lucrările lui au mai fost expuse în Italia, Portugalia, Germania, Franța, Belgia, Rusia și SUA.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcenoi

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: