29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Un tânăr din Marea Britanie “lovit” de coronavirus, cere tinerilor să nu subestimeze impactul virusului

Un bărbat din Paisley care este în recuperare din cauza coronavirusului a cerut tinerilor să nu subestimeze impactul pe care îl poate avea virusul asupra lor, scrie Edinburgh News.

Calum Wishart a spus că, atunci când veștile despre pandemie au fost anunțate „aroganța și naivitatea” l-au determinat să creadă că va fi în regulă, deoarece are doar 25 de ani.

- Advertisement -

În câteva zile de la începutul carantinei, domnul Wishart a început să prezinte simptome ale virusului și a fost internat în spital. El a descris situația drept „cea mai oribilă experiență”.

Vorbind la BBC Breakfast, el a spus: „Am avut o atitudine complet greșită. Nu aș spune că am îmbrățișat străini sau ceva de genul acesta, cred că am subestimat impactul real al acestui virus. Am avut perspectiva că, deoarece sunt tânăr, nu mă va afecta, că va fi ca un fel de gripă“.

Domnul Wishart a spus că a luat o „doză masivă de realitate” atunci când gravitatea situației sale a devenit clară după ce a fost dus în grabă la Edinburgh Royal Infirmary și conectat la ventilare cu oxigen. 

El a continuat: „A pornit ca o febră ușoară și de acolo a escalat. Următoarele zile am fost conectat la aparatele de respirație și nu am putut face nimic.”

Pierderea libertății sale de mișcare a fost cel mai mare impact pentru acest tânăr și acum, în afara spitalului și în auto-izolare, își folosește timpul pentru a încerca să-i sensibilizeze pe tinerii din jurul său că coronavirusul poate lovi pe oricine.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: