0.1 C
London
Tuesday, January 26, 2021

Un suspect de coronavirus a fost închis pentru un an

- Advertisement -

Un pacient suspect de coronavirus a fost închis pentru un an de zile pentru că a tușit în fața a două cadre medicale din cadrul spitalului, scrie Metro.

Lance King a fost dus la Spitalul Universitar Royal Stoke înainte ca acesta să tușească pe două persoane din cadrul NHS,  a declarat Poliția.

- Advertisement -

Tânărul în vârstă de 30 de ani a și urinat pe podeaua cabinetului și s-a mâzgălit pe sine și obiectele din interiorul cabinetului cu un pix luat de pe biroul asistentelor. A început să prezinte un comportament haotic, plimbându-se prin secție, și a fost rugat să se întoarcă în salonul său de către o asistentă și un alt angajat. Au încercat să păstreze distanța față de acesta, însă King s-a apropiat și a tușit in fața asistentei.

Apoi a început să scoată sunete din gât ca și cum ar fi încercat să scoată ceva de acolo și  l-a scuipat pe colegul asistentei. Pacientul a început să râdă și să se apropie din ce în ce mai mult de asistentă chiar înainte de a se întoarce brusc și a urina pe podea atunci când au închis salonul.

Judecătorul Kevin Grego a spus: ‘ Sunt situații în care circumstanțele neobișnuite, sub circumstanțe extreme, cer o abordare extraordinară, iar aceasta este una dintre acele situații.’

Oricare ar fi fost circumstanțele tale, fie că te-ai simțit paranoic, mizerabil sau sătul, nu ar trebui să ai asemenea comportament precum cel avut față de lucrătorii de la urgențe’.

Aceștia oferă un serviciu de neprețuit pentru societate. Ei nu se uită la calitatea persoanei cu care au de-a face. Ei își fac meseria. Dacă ar fi făcut diferențieri, nu ai fi fost băgat în seamă  sau nu ai fi fost consultat de nimeni din acel spital având asemenea comportament.’

În vreme de criză cum este acum, oamenii ca tine trebuie să înțeleagă că lucratorii de la urgențe vor fi protejați și cei care au astfel de comportament față de aceștia se pot aștepta la pedepse pe măsură.’ King, fără reședința fixă, a fost condamnat la Centrul de Justiție din North Staffordshire, miercuri, după ce a pledat vinovat la acuzația de agresiune asupra unui angajat medical de la urgențe și daune criminale.

Autoritățile spun că și un bărbat de 49 de ani a fost acuzat de utilizarea abuzivă a rețelei publice de comunicații pentru a provoca deranj și anxietate după ce a efectuat mai mult de 50 de apeluri către Poliție și Serviciul de ambulanță pe datele de 6 si 7 aprilie. Acesta are termen la tribunal în data de 7 mai.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news