20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022
20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Un supermarket din Marea Britanie vinde un kit de supravieţuire

Hipermarketul Costco din Marea Britanie s-a gândit să vină în ajutorul celor care vor să fie pregătiţi în eventualitatea în care vine apocalipsa.

Au pus la vânzare un kit de supravieţuire în valoare de aproape 4.450 de lire care include mâncare pentru aproape un an pentru o familie. Pentru cei cărora preţul li se pare foarte mare au scos şi varianta de o singură persoană la 744 de lire.

Kitul de supravieţuire asigură 36.000 de porţii de mâncare cu termen de valabilitate foarte mare, unele chiar şi de 25 de ani, potrivit cotidianului Independent.

Pachetul este gândit astfel încât să asigure tot ce are nevoie organismul, în conformitate cu cerinţele medicilor nutriţionişti: cereale, fructe, legume, proteine, lactate.

- Advertisement -

Fiecare va primi 2000 de calorii pe zi, fără să se plictisească de mâncare. Varietatea de mâncarea va asigura adevărate festinuri, chiar şi în cazul unei apocalipse.

Kitul se va livra în condiţii de maximă discreţie, astfel încât cei care îl comandă nu se vor trezi cu musafiri nepoftiţi în cazul în care apare vreun cataclism.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: