9.1 C
London
Wednesday, March 30, 2022
9.1 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Un sucevean din Londra vorbește de atmosfera și de panica românilor

Cătălin Vasilovici, din Ipotești, este un tânăr care și-a dezvoltat o afacere de succes la Londra. Are 82 de angajați și se ocupă de construirea de fațade de sticlă la blocuri zgârie nori din zona centrală a Londrei.

Deși în Anglia rata de înmulțire a cazurilor este mult mai mare ca în România, deocamdată, vineri, 13 martie, viața de la Londra își continuă cursul normal, inclusiv școlile fiind deschise.

- Advertisement -

Eu unul trebuia să vin acasă săptămâna viitoare – marți și mi-am anulat biletul pentru că nu vreau să fiu izolat în România. Cred că în curând va fi carantină și pentru românii care vin din Anglia pentru că aici numărul de cazuri creștere foarte, foarte mult. Românii noștri sunt un pic panicați, cel puțin la Londra mai toți merg cu metroul și se tem, se gândesc că dacă se închide metroul nu mai au cu ce merge la muncă iar dacă nu vor fi plătiți va fi o mare problemă. Deocamdată nu se gândesc să fugă în țară. După părerea mea guvernul de aici nu vrea să bage lumea în panică și de aceea a luat deocamdată decizia să nu închidă școlile iar activitatea să continue cât de cât normal”, a declarat Cătălin Vasilovici.

Muncitorii de la firma suceveanului lucrează acum la trei clădiri, una de 55 de etaje, una de 37 de etaje și una de 47 etaje.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: