1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Un şofer roman, arestat în Marea Britanie cu 21 de imigranţi într-un camion frigorific

Un şofer român a fost arestat în weekend în Wiltshire, în sudul Marii Britanii, după ce în camionul frigorific pe care îl conducea au fost descoperiţi 23 de migranţi.

Românul în vârstă de 26 de ani a fost arestat sub suspiciunea de “anunturiuk.com Un-şofer-român-a-fost-arestat-în-weekend-în-Wiltshire,-în-sudul-Marii-Britanii,-după-ce-în-camionul-frigorific-pe-care-îl-conducea-au-fost-descoperiţi-23-de-migranţi.“, potrivit Western Daily Press. Unsprezece dintre cei 23 de migranţi din camion au fost internaţi, după ce au stat ore la rând închişi în vehiculul frigorific.

“În general nu sunt bine, leziunile corespund expunerii la ger. Sunt 23 de pacienţi, toţi adulţi”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Serviciului local de Ambulanţă.

- Advertisement -

anunturiuk.com Un-şofer-roman,-prins-în-Marea-Britanie-cu-21-de-imigranţi-într-un-camion-frigorificÎn total, 14 maşini de poliţie şi şapte ambulanţe au intervenit la faţa locului. Potrivit primelor informaţii, migranţii s-au urcat în camion în Franţa, au traversat Canalul Mânecii şi merc încă 300 de kilometri prin Regatul Unit. Nu este clar deocamdată din ce ţări erau originari imigranţii.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: