15.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022
15.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Un român stabilit în Marea Britanie se va căsători cu un fost preot de 74 de ani

Un preot englez de 78 de ani, reverendul Philip Clements, cere bisericii anglicane să-și schimbe politicile privitoare la căsătoriile între persoanele de același sex, anunțând că este pe cale să se căsătorească săptămâna viitoare cu un bărbat de 24 de ani, un român pe nume Florin Marin.

Preotul englez, care s-a pensionat în 1999, a vorbit despre relația sa cu românul cu 54 de ani mai tânăr într-o emisiune a postului BBC. Philip Clements a spus că și-a reprimat homosexualitatea de-a lungul carierei pentru a asculta de regulile bisericii anglicane, însă în prezent crede că este nevoie de o schimbare de atitudine.

Biserica anglicană a interzis în 2014 membrilor clerului să se căsătorească cu persoane de același sex, permițând doar uniunile civile.

Am ajuns la concluzia că trebuie să decid singur ce să fac cu viața mea. Nu mai am mult de trăit și vreau să profit de timpul care mi-a mai rămas”, a spus reverendul la emisiunea BBC.

- Advertisement -

Abia când m-am pensionat am decis că trebuie să fiu sincer cu mine însumi. Cred că nu este natural, dacă ești homosexual, să negi lucrul acesta”, a spus preotul.

Acesta a adăugat că se va căsători civil cu logodnicul său, românul Florin Marin, de 24 de ani, săptămâna viitoare. Cei doi se vor muta în România, după căsătoria din Marea Britanie.

Toți prietenii mei sunt fericiți pentru mine”, a spus Florin Marin, care lucrează ca model, în timpul emisiunii. ”Ei știu că îmi plac bărbații bătrâni, pentru că au mai multă experiență de viață”, a adăugat acesta.

Cu cine se va căsători acest tânăr român din Marea Britanie

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: