2.8 C
London
Tuesday, December 7, 2021
2.8 C
London
Tuesday, December 7, 2021

Un romăn și-a ucis iubita gravidă într-un apartament din nord-vestul Londrei

O româncă a avut parte de o moarte înfiorătoare în timp ce era în Marea Britanie la muncă. Ea a fost ucisă cu bestialitate de iubitul său într-un apartament aflat într-un cartier din nord-vestul Londrei.

Criminalul a înjughiat-o mortal de mai multe ori, iar polițiștii l-au arestat. El urmează să fie judecat pentru omor. Când au ajuns la fața locului, anchetatorii și-au făcut cruce: tânăra omorâtă era însărcinată.

Tânăra ucisă în Londra, vineri dimineaţă, în apartamentul ei din Brent, nord-vestul Londrei, se numeşte Andra Hiliţanu.

Ea urma să devină mamă, iar sarcina avea șapte luni. Odată cu ea a murit și bebelușul din pântece, care era al criminalului. Victima mai avea doi copii.

- Advertisement -

O româncă a avut parte de o moarte înfiorătoare în timp ce era în Marea Britanie la muncă.

Ea a fost ucisă cu bestialitate de iubitul său într-un apartament aflat într-un cartier din nord-vestul Londrei. Criminalul a înjughiat-o mortal de mai multe ori, iar polițiștii l-au arestat. El urmează să fie judecat pentru omor.

Când au ajuns la fața locului, anchetatorii și-au făcut cruce: tânăra omorâtă era însărcinată.

Tânăra ucisă în Londra, vineri dimineaţă, în apartamentul ei din Brent, nord-vestul Londrei, se numeşte Andra Hiliţanu. Ea urma să devină mamă, iar sarcina avea șapte luni. Odată cu ea a murit și bebelușul din pântece, care era al criminalului. Victima mai avea doi copii.

Românca de 28 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în gât, iar suspectul reţinut în acest caz este chiar iubitul fetei, Ioan Câmpeanu, de 43 de ani. Ei au locuit în acelaşi cartier din Bacău, iar în urmă cu doi ani au devenit iubiţi, deşi el era căsătorit. Au plecat în Marea Britanie, dar acolo ar fi început o viaţă plină de chinuri pentru tânăra de 28 de ani.

E un bărbat foarte agresiv. Nu ne dădea voie să vorbim cu ea, o trimitea să facă prostituţie. A înjunghiat-o de mai multe ori. O maltrata”, povestește Ramona Hilițanu, sora româncei ucise, potrivit observator.tv

Și în ziua crimei a fost din nou scandal. Românca de 28 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori și a murit de pe urma rănilor de la gât. Totul s-a întâmplat chiar în casa în care ea locuia cu iubitul ei.

A sunat-o pe soţia lui şi i-a spus că a omorât-o. Îmi spunea că îi este frică de el, că este criminal, că a mai comis o crimă în 2002”, spune Ramona Hilițanu.

Românca era însărcinată în şapte luni. Purta în pântec chiar copilul bărbatului acuzat de crimă.

Când au ajuns paramedicii acolo, ea era decedată de 15 minute. A lăsat-o moartă în baie”, mai spune sora Andrei Hilițanu.

Andra Hilițanu a lăsat în urmă doi copii de 7 şi 9 ani. Familia româncei a postat pe Facebook un mesaj prin care cere sprijinul oamenilor, pentru repatriere şi înmormântare.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: