11.1 C
London
Saturday, November 13, 2021
11.1 C
London
Saturday, November 13, 2021

Un român a înșelat un întreg sistem din Marea Britanie

Alex Andrei Amndache, un tânăr din România, care nu ştie să scrie şi nici să citească, este cercetat pentru că ar fi făcut trafic de persoane, proxenetism și înșelătorie reușind să se înscrie și să primească bursă la un colegiu din Marea Britanie.

Potrivit publicației „The Telegraph“, victime lui Alex Andrei Mandache, din Vaslui, i-ar fi căzut 40 de oameni, inclusiv iubita sa, pe care bărbatul a obligat-o să se prostitueze. Ca alți zeci de tineri din Vaslui, majoritatea fără studii liceale și apropiați ai lumii interlope locale, Alex Andrei Mandache a devenit în ultimii doi ani student la colegiul „Saint Patrick“ din Londra.

- Advertisement -

El și persoanele pe care le-a cooptat în această schemă frauduloasă și-au luat angajamentul ca până la sfârșitul celor 4 ani de studii să prezinte documentele școlare din România. Însă, conform jurnaliștilor de la Daily Mail, după ce au primit o bursă de sprijin de 10.000 de lire sterline, ei au abandonat cursurile. De la fiecare student înscris, Alex Mandache percepea un comision de 1.000 de lire.

Alex Mandache a declarat că s-a înscris la Colegiul “Saint Patrick” în 2012. Bărbatul de 32 de ani a plecat în Anglia din anul 2007, unde a început să lucreze ca vopsitor la o firmă de construcții. Totul a ieșit la iveală după ce iubita lui Alex Andrei Mandache a depus o plângere împotriva acestuia.

[pull_quote_center]Mariana Lungu a recunoscut în fața anchetatorilor și a judecătorilor că nu a fost ținută cu forța, dar că iubitul a obligat-o să se prostitueze. Însă tânărul susține că la venirea în Anglia, iubita lui ar fi fost nu doar însărcinată cu alt bărbat, dar și purtătoare a unei boli venerice.[/pull_quote_center]

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: