9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

Un român disperat să ajungă la iubita din Londra

Un român disperat să ajungă la iubita din Londra a fentat securitatea Aeroportului Cluj, a fugit pe pistă şi şi-a făcut selfie în cabina piloţilor

Pe contul de Facebook al unui clujean, Claudiu-Gabriel Constantin, au apărut mai multe fotografii din cabina pilotului unui avion Wizz Air. Gabriel (30 de ani) şi-a făcut chiar şi un selfie în cockpit.

- Advertisement -

Mai exact, un bărbat a reuşit să intre pe pista de aterizare a Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, utilizând un spaţiu tehnic folosit pentru bagaje. Bărbatul a spart un geam şi a ajuns la câţiva metri de un avion Wizz Air, care era garat în apropierea terminalului.

Avionul fusese curăţat şi pregătit pentru cursa pe care urma să o aibă peste câteva ore. Gabriel a plănuit să aştepte în avion până când urmau să fie îmbarcaţi pasagerii şi să ajungă, cât mai repede, la Londra.

Acesta a fost observat de angajaţii aerogării, care au văzut nişte luminiţe în cabina pilotului. Au intrat în panică şi au chemat autorităţile aeroportului. Bărbatul a fost găsit în avion, unde şi-a găsit un loc confortabil în aşteptarea orei pentru decolare.

anunturiuk.com Un-român-disperat-să-ajungă-la-iubita-din-Londra-selfie

Nu mică le-a fost uimirea angajaţilor de la Aeroport, când au aflat că în spatele acţiunii sale inconştiente se află o poveste de dragoste. Bărbatul voia să ajungă în Anglia la prietena sa, dar nu a mai găsit bilete. Atunci a încercat una dintre uşile pentru personalul tehnic şi a avut noroc – uşa s-a deschis. De aici până la a se alege cu un dosar penal nu a mai fost decât un pas.

La una dintre fotografiile de pe Facebook, clujeanul a postat videoclipul formaţiei „Bere gratis” – La tine aş vrea să vin. Probabil un mesaj către iubita lui: „De-aş fi pasăresă zbor, să ajung unde mi-e dor, La tine aş vrea să vin”. Nu a ajuns, în schimb are de dat explicaţii poliţiei.

- Advertisement -
Sourceb1

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: