4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021
4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021

Un român din Marea Britanie a dezbrăcat o femeie in plina strada

Scene îngrozitoare la metrou în Anglia, unde un român a dezbrăcat o mamă care era însoțită de cei doi copii.

Scene destul de greu de digerat la metrou în Bolton, Marea Britanie. O mamă tânără a fost atacată și chiar dezbrăcată de un român. Femeia era însoțită de cei doi copii minori, unul dintre ei, un bebeluș în cărucior pe care mama îl împingea.

Românul care se numește Alexandru Ghiba a atacat femeia la una dintre stațiile de metrou din suburbiile orașului Bolton. Tânara în vârstă de doar 23 de ani le-a povestit judecătoriilor de la tribunalul din orașul Bolton că era deosebit de atentă la cei doi copii și nu și-a dat seama că e urmărită de individul ce s-a dovedit a fi foarte periculos. Fata a mai declarat că a văzut ca cineva se afla în spatele ei doar cand a ajuns foarte aproape de intrarea în metrou.

- Advertisement -

Camerele care supravegheau stația de metrou din Bolton l-au surprins pe bărbat chiar înainte ca acesta să se îndrepte spre ea cu intenția clară de a o ataca.

Felul în care bărbatul privea în tabletă, foarte nedumerit, m-a făcut să cred ca s-a rătăcit și poate că privea o hartă“, a spus tânăra mamă.

Aceasta a mai povestit că în momentul în care s-a intersectat cu bărbatul ce părea debusolat în pasajul subterant de la metrou a simțit o mână pe spate.

M-a atacat din senin și cu doar o singură mișcare, bărbatul mi-a tras jos colanții si chiloții. Am încercat să mă apăr și în acel moment m-am întors și i-am văzut fața“.
Mama copiilor a declarat ca în momentul în care a început să țipe, bărbatul a râs i-a arătat un gest obscen și a fugit. Terifiată fiind de acest fapt femeia a sunat imediat la poliție.

Alexandru Ghiba în vârstă de 23 de ani a fost prins și arestat doar trei zile mai târziu.

Acesta a negat cu vehemență faptele spunând că poate a atins-o fără să vrea și ca are o prietenă acasă pe care o iubește, astfel că în nici un caz nu ar face așa ceva unei femei.

Bărbatul lucrează ca muncitor în construcții și locuiește în zona Fairfield Road, Farnworth. A venit în luna ianuarie în Anglia ca să muncească pentru a-și ajuta familia și nu a avut niciodată probleme cu justiția din România.

Procesul se va judeca la tribunalul din Bolton.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: