9.6 C
London
Tuesday, December 14, 2021
9.6 C
London
Tuesday, December 14, 2021

Un roman din din Iași, prins în Marea Britanie, Are de executat 20 de ani de închisoare

Capul răutăţilor în dosarul “Coloneii din boscheţi”, Irinel Eduţanu are de executat o condamnare de 14 ani într-un dosar şi 6 ani în alt dosar. Are conturi pe Facebook şi Netlog, ba chiar şi o firmă la Londra.

Unul dintre cei mai căutaţi escroci din Iaşi, dat în urmărire cu mulţi ani în urmă, a fost prins în capitala Regatului Unit şi extrădat în România. Culmea, Irinel Eduţanu era dat în urmărire naţională şi internaţională tocmai din 2010 pentru a executa 20 de ani de închisoare, iar timp de patru ani de zile nu a fost “deranjat” de autorităţi.

Se pare că, în Anglia, infractorii români o duc foarte bine, acesta fiind arestat pe 28 ianuarie 2014 şi apoi eliberat pe cauţiune. Eduţanu a contestat apoi măsura extrădării sale. De-a lungul timpului, el a fost activ pe site-urile de socializare Facebook sau Netlog. Mai mult, Eduţanu, în vârstă acum de 42 de ani, nu a stat degeaba şi şi-a fondat anul trecut o firmă în Londra, iar pe Facebook şi-a trecut că a studiat la “The London School of Economics and Political Science”, potrivit Ziarul de Iași.

- Advertisement -

Poliţiei. În baza acestor mandate, Irinel Eduţanu a fost extrădat pe data de 24 martie din Marea Britanie şi băgat în puşcăria de la Rahova.

În 2015, Eduţanu, a ieşit şi mai mult “la lumină” şi şi-a înfiinţat o firmă în Londra, cu sediul pe Victoria Grove nr. 37. Condamnare de 14 ani în dosarul “Coloneii din boscheţi” Eduţanu a primit în anul 2010 cea mai grea condamnare în dosarul “Coloneii din boscheţi”. Acesta “a pus bazele” unei organizaţii “specializate” în contractarea de credite cu acte false în care se aflau 13 escroci.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Source7est

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: