5.7 C
London
Thursday, December 9, 2021
5.7 C
London
Thursday, December 9, 2021

Un român de 20 de ani a murit la Londra după ce a inhalat vapori toxici

Un român de 20 de ani a murit marți, 25 iulie, după ce a inhalat vapori toxici în timp ce lucra la renovarea unei case în valoare de 5 milioane de lire sterline, în Notting Hill.

Românul se numea Dorin Alecsandru și era din Adjud. El a fost scos din casă de pompieri și resuscitat timp de 30 de minute fără succes însă. Pompierii au declarat pentru Daily Mail că imobilul se afla în renovare în timp ce proprietarii casei erau în vacanță.

Vaporii toxici au intrat și în casele învecinate, unii oameni ajungând la spital din această cauză. Un bărbat a declarat că a observat că ochii tatălui său începuseră să lăcrimeze și erau roșii. Totodată, oamenii spun că au simțit un miros straniu.

- Advertisement -

Potrivit Daily Mail, proprietarul anunțase că în timpul renovării va fi folosită o substanță toxică. De asemenea, vecinii au declarat că li s-a spus că ferestrele casei vor fi închise pentru ca vaporii să nu intre în alte imobile din zonă și au fost avertizați să țină ferestrele închise.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri Londra a declarat: „Un bărbat a fost scos de la subsol de pompieri. Am aerisit clădirea și am efectuat alte verificări ale clădirii în scopul detectării unor eventuale pericole. S-au găsit substanțe chimice.”

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: