10.6 C
London
Sunday, November 7, 2021
10.6 C
London
Sunday, November 7, 2021

Un roman a vrut să-și ducă nevasta în Anglia într-o valiză

Bogdan Croitor a apărut pe prima pagină a cotidianului englez Daily Mail, după ce i-a uimit pe britanici cu gestul său de a-şi duse nevasta în Anglia, ”împachetată”.

S-a întâmplat în noiembrie anul trecut, însă aventura lor s-a terminat dramatic în vama de la englezi, unde autorităţile britanice i-au despărţit. Soţia s-a întors în România, fiind expulzată, iar soţul a fost reţinut pentru audieri. De atunci cei doi soţi nu s-au mai văzut decât pe internet.

- Advertisement -

Ieri, la casa celor doi soţi din comuna suceveană Arbore am găsit-o doar pe Zinaida Croitor, soţia din valiză. Tânăra a acceptat să povestească tot ce i s-a întâmplat şi câte a mai pătimit, doar pentru a fi împreună cu soţul ei. Pentru că ea este din Republica Moldova avea nevoie de viză să meargă în Londra, unde muncea soţul ei. O vreme a avut viză şi a stat alături de soţul ei cu care este căsătorită de şase ani, având împreună o fetiţă. Anul trecut, însă, nu a mai putut obţine viza, aşa că Zina, cum o alintă rudele, s-a decis să meagă cu orice preţ în Anglia. Au stabilit să se întâlnească în Franţa şi să stabilească acolo ce şi cum.

[pull_quote_center]Am mers cu autocarul, m-am cazat la un hotel şi l-am aşteptat pe soţul meu. Am spus să încercăm cumva, parcă aveam o presîmţîre că nu o să pot să trec, mi-a fost frică, dar cheltuisem bani şi am zis să încercăm, voiam să fiu cu el, ni greu…. el acolo şi eu aici…[/pull_quote_center] povestea, printre lacrimi, tânăra. Soţul, Bogdan, a fost cel care a venit cu ideea valizei.

[pull_quote_center]Soţul a zis hai că cumpărăm o valiză iar eu i-am zis că nu trebuie, că am una…. Am intrat în valiză că eram mai slăbuţă, amu m-am mai îngrăşat… Am făcut o probă la hotel şi am intrat numai bine[/pull_quote_center] , a continuat tânăra.

Cu soţia în valiză şi valiza în portbagaj, Bogdan Croitor a plecat spre Anglia, numai că la vamă emoţiile l-au năpădit, iar comportamentul lui suspect le-a dat de bănuit grănicerilor care au luat maşina la puricat.

Cei de la Daily Mail scriau în ediţia de ieri că românul a primit mai multe luni de închisoare cu suspendare, judecătorii ţinând cont de faptul că a comis infracţiunea din dragoste. L-au pus însă la muncă în folosul comunităţii şi o amendă de câte sute de lire sterline.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: