13.1 C
London
Monday, June 27, 2022
13.1 C
London
Monday, June 27, 2022

Un român a murit lovit de o maşină, lângă Londra

Sfârșit tragic pentru un român în vârstă de 44 de ani, care a murit după ce a fost lovit în plin de o mașină. Cristian Dumitru sosise în Marea Britanie de doar o lună, la insistențele fratelui său, care îi găsise un loc de muncă, acesta fiind stabilit în Londra.

Poliţia caută încă şoferul vinovat de tragicul accident şi încearcă să afle circumstanţele acestuia.

Cristian  a murit sâmbătă noaptea lovit de un Mercedes CLS argintiu, la Maidstone, la sud de Londra. Dorel, fratele său, a fost sunat la 3.30 noaptea şi a venit direct la locul tragediei.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Eu i-am plătit biletul de avion ca să vină aici şi i-am găsit un loc de muncă. Era aici doar de o lună şi doar de două zile se angajase. Era un nou început pentru el. Dar pare că a fost o mare greşeală că l-am adus aici. Dacă aş putea da timpul înapoi…”, a declarat Dorel, citat de kentonline.co.uk.

Poliţia i-a găsit telefonul şi eu eram ultimul apelat de el. M-au sunat şi m-au chemat aici. Dar corpul lui nu mai era aici, nu am putut să îl văd. E un şoc. Ce pot să îi spun mamei noastre?”, a mai continuat fratele lui Cristian, potrivit Observator.tv.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: