13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Un român a înșelat zeci de cazinouri din Marea Britanie prin marcarea cărților de joc.

Mihai Lăcătuș, un imigrant român pasionat de poker a reușit timp de 6 ani să înșele zeci de cazinouri din Marea Britanie folosindu-se de o tehnică de marcare a cărților de joc.

Pentru a nu a atrage atenția acesta juca timp de mai multe ore la aceeași masă sume mici de bani, perioadă în care reușea să marcheze mai multe cărți prin îndoirea lor.
De obicei câștiga sume de ordinul sutelor sau miilor de lire sterline și astfel putea pleca liniștit fără a creea suspiciuni, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

Lui Lăcătuș i-a fost interzis accesul în multe cazinouri din Marea Britanie dar a intrat folosindu-se de identități false

- Advertisement -

În câteva rânduri a fost surprins de ofițerii de securitate ai cazinourilor dar a reușit de fiecare dată să scape. Mai mult s-a folosit de cărți de identitate false pentru a intra și în alte cazinouri deoarece numele său real figura pe o listă a persoanelor interzise a mai juca în cazinourile din Marea Britanie.

Românul a fost reținut pe aeroportul Luton în urma unui control amănunțit de securitate și dus în fața instanței pentru a fi judecat pentru fraudă. Cu toate că românul a pledat zilele acestea vinovat în fața magistraților, el riscă să fie una dintre primele persoane condamnate la închisoare pentru înșelătorie prin marcarea cărților de joc. Sentința definitivă va fi pronunțată de judecători în data de 16 martie.

Un expert în poker a explicat metoda folosită de Lăcătuș care îl ajuta să anticipeze următoarea carte.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourcedcnews

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: