4.3 C
London
Wednesday, April 14, 2021

Un român a furat dintr-un magazin din Marea Britanie 34 de cutii de Poligrip Fixoden

- Advertisement -

Un român în vârstă de 34 ani a reușit să fure 34 de cutii de Poligrip Fixodent și 17 cutii de Gaviscon dintr-un magazin din Blackburn (Marea Britanie). Motivul pentru care a recurs la acest gest i-a lăsat mască pe polițiști.

Adrian Mihai, care locuiește în Liverpool, și-a recunoscut fapta în fața magistrașilor din Blackburn și a fost amendat cu 120 de lire sterline, dar am mai fost obligat să plătească 85 de lire sterline și 32 de lire sterline suprataxă.

- Advertisement -

Motivul pentru care a furat cele 34 de cutii de Poligrip Fixodent și 17 cutii de Gaviscon a fost divulgat de apărătorul său: „El a confirmat că urma să trimită obiectele acasă la părinții săi, pentru că sunt foarte scumpe în România”.

Adrian Mihai nu avea condamnări anterioare în Marea Britanie, dar cu trei zile mai devreme poliția îi ceruse să scrie o scrisoare unui magazin Tesco și să se scuze că a furat de acolo.

Românul fusese arestat preventiv pentru că spusese că lucrează în Germania și exista temerea că nu va veni la proces dacă va fi eliberat.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news