5.8 C
London
Tuesday, December 7, 2021
5.8 C
London
Tuesday, December 7, 2021

Un român a fost închis dupa mai multe spargeri la magazinele de lux din Marea Britanie

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, originar din România, a fost condamnat la peste doi ani de închisoare pentru o serie de jafuri comise în Marea Britanie.

Gheorghe Creţu a fost arestat după ce poliţiştii au descoperit metoda ingenioasă pe care bărbatul o folosea pentru a comite diverse infracţiuni.

- Advertisement -

Un român în vârstă de 26 de ani a fost arestat şi condamnat la peste doi ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a pus la cale un jaf elaborat, în oraşul Watford.

Gheorghe Creţu a reuşit să fure bijuterii şi ceasuri în valoare totală de aproape un milion

anunturiuk.com Gheorghe-Creţu-furt-dintrun-magazin-de-lux-din-watford
foto: watfordobserver

de lire, graţie unui plan bine pus la punct. Pentru a crea o diversiune, bărbatul provoca o serie de incendii şi bloca anumite strazi. Astfel, în timp ce pompierii şi echipele de intervenţie erau ocupate să rezolve aceste situaţii, românul dădea spargeri la magazinele cu produse de lux, scrie watfordobserver.co.uk.

[pull_quote_center]Gheorghe Creţu a fost prins în cele din urmă, după săvârşirea mai multor infracţiuni de acest fel, şi condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare.[/pull_quote_center]

Iniţial, alături de el au fost condamnaţi alţi doi bărbaţi, Bogdan Acsinte şi Robert Caia, însă aceştia din urmă au fost eliberaţi din lipsă de probe.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: