3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Un român a fost acuzat de autorităţile din Marea Britanie că şi-a ucis patronul

Un român acuzat de autorităţile din Marea Britanie că l-a ucis pe patronul pizzeriei la care lucra va fi extrădat de autorităţile române după ce a fost prins într-o comună din judeţul Argeş, informează Poliţia Română.

La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au depistat, un bărbat, de 20 de ani, din comuna Vedea, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare engleze au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, pe teritoriul Marii Britanii

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul este Andrei Cosmin Ilie, care l-a fi omorât pe patronul pizzeriei la care era angajat.

Pentru prinderea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

- Advertisement -

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autorităţile engleze.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcemediafax

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: