7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Un român a făcut praf un cartier de case în Marea Britanie (video)

Înfuriat că nu a fost plătit pentru munca realizată, un român a făcut una cu pământul mai multe locuințe dintr-un cartier al unei localități din Marea Britanie, provocând daune de patru milioane de lire sterline.

Un român a distrus cu excavatorul un cartier de locuințe proaspăt construit, provocând un prejudiciu de peste patru milioane de lire sterline, din cauza unui conflict cu angajatorul.

- Advertisement -

Românul Daniel Neagu, în vârstă de 30 de ani, a distrus cinci case construite de compania McCarthy and Stone în localitatea Buntingford din comitatul Hertfordshire. Fiecare casă valora aproximativ 800 de mii de lire sterline.

Bărbatul a fost reținut sâmbătă de către Poliția din Hertfordshire, care a fost chemată la fața locului.

Românul a distrus clădirile construite după ce angajatorii au refuzat să-l plătească pentru munca efectuată. 

Când a venit poliția, el a declarat că a făcut-o pentru că nu a fost plătit. Era foarte calm“, a declarat pentru publicația Metro Elaine Francois, de 61 de ani, care a chemat poliția. Aceasta a mai adăugat că acum cartierul arată “de parcă ar fi fost lovit de o bombă sau un cutremur puternic“.

“Când a ieșit din excavator m-am gândit: “Minunat, s-a oprit”. Dar s-a întors să continue. Părea fericit”, a declarat, William Griffiths, de 67 de ani, un alt bătrân care locuiește în vecinătate.

Neagu locuiește în Athelstone Road din Harrow, nord-vestul Londrei, nu era angajat direct al companiei McCarthy and Stone, ci al unei companii subcontractante, Fenton.

Daniel Neagu urmează să fie audiat de Curtea St Albans Crown pe 10 septembrie.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: