7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Un roman a atacat violent mai multe femei Marea Britanie (video)

Un roman din Braila a socat Marea Britanie in urma unui atac care a fost filmat de camerele de supraveghere dintr-o locuinta.

Barbatul s-a deghizat intr-un angajat al unei firme de curierat si a mers la o locuinta din Luton, in sud-estul Angliei, informeaza Daily Star.

La usa a raspuns o femeie, care a fost lovita imediat de romanul de 34 de ani. Victima s-a prabusit inconstienta, iar atacatorul a inceput sa ii caute prin buzunare. In ajutorul femeii a sarit una dintre fiicele ei, care a fost, la randul ei, lovita de roman.

- Advertisement -

Momentele au fost surprinse de camerele de supraveghere. Pe filmare se vede si cum individul le taraste pe femei prin casa. La un moment dat, o alta femeie coboara pe scari si este atacata de roman. In urma atacului, si cea de-a treia femeie ramane inconstienta pe podea.

Apoi, barbatul a furat mai multe lucruri din casa si a fugit. Autoritatile il cauta acum si cred ca romanul a si plecat din Marea Britanie.

Nivelul de violenta in timpul acestui incident a fost cu adevarat socant, iar noi continuam cu ancheta, in timp ce sprijinim victimele si familia lor“, a declarat inspectorul Natalie Fletcher, de la Politia Bedfordshire, care ancheteaza cazul.

Acelasi barbat a fost dat in urmarire internatioanala de autoritatile din Italia pentru exploatarea sexuala a unor copii si pornografie infantila, in 2007. Se pare ca barbatul este din localitatea Ciresu, judetul Braila, noteaza Pro TV.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: