9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

Un român a agresat sexual o femeie în UK pentru că i-a făcut cu ochiul

Un român în vârstă de 26 de ani a atacat sexual o femeie,în Kentish Town, fiind găsit vinovat  în luna iulie a acestui an de tentativă de viol, condamnarea urmând să o primească zilele următoare  Pe 5 decembrie 2015, în jurul orei 01.45, victima, de 30 de ani, se afla pe Kentish Road Town.

Potrivit Poliției Metropolitane, românul Radu–Ionuț Vîlculescu a urmărit-o pe femeie și a încercat să intre în vorbă cu ea. Femeia a declarat că l-a ignorat pe agresor și a continuat să meargă pe jos.anunturiuk.com românul-Radu–Ionuț-Vîlculescu-a-urmărit-o-pe-femeie-și-a-încercat-să-intre-în-vorbă-cu-eaanunturiuk.com românul-Radu–Ionuț-Vîlculescu-a-urmărit-o-pe-femeie-și-a-încercat-să-intre-în-vorbă-cu-ea

Apoi, Vîlculescu a împins victima într-o dubă și a agresat-o sexual, după care a târât-o într-o grădină din apropiere și a continuat să o agreseze, încercând să o violeze.

- Advertisement -

Femeia a găsit forța necesară să își scoată telefonul și să sune, iar Vîlculescu, speriat, a luat-o la fugă.

Polițiștii l-au identificat pe român după imaginile de pe camerele de supraveghere și l-au arestat preventiv pe 20 februarie.

În luna iulie, el a fost găsit vinovat de tentativă de viol de către magistrații Curții Coroanei din Blackfriars și va fi condamnat în această lună.

Potrivit courtnewsuk.co.uk, agresorul a declarat în fața instanței că a atacat-o pe femeie din cauză că i s-a părut că „i-a făcut cu ochiul”.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: