4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021
4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021

Un român a agresat sexual o elevă de 12 ani în Marea Britanie

Un pervers care a atacat o fată de 12 ani în Scunthorpe, Lincolnshire, s-a dovedit a fi un fost condamnat pentru tentativă de omor în România.

Florin Fechete de 33 de ani, a agresat sexual eleva, pe când aceasta își plimba câinele, înainte să meargă la școală. Potrivit The Mirror, Fechete a avut o condamnare de opt ani în România, în anul 2002, după ce i-a dat foc fostei sale iubite, care a reușit să supraviețuiască tăvălindu-se prin zăpadă. De asemenea, s-a dovedit că Fechete mai avea opt condamnări în România, pentru diverse infracțiuni.

anunturiuk.com Florin-FechetePe 26 septembrie anul trecut, românul se afla în Scunthorpe, Lincolnshire. El s-a strecurat în spatele fetei de 12 ani, în jurul orei 7 dimineața, i-a ridicat fusta și i-a tras dresurile. Apoi, a început să își împingă organul sexual în spatele fetei, iar aceasta a început să țipe, scrie Scunthorpe Telegraph.

El a recunoscut că a agresat sexual fata.

- Advertisement -

Mama elevei a declarat în instanță că acesteia îi este frică să mai meargă singură la școală în urma atacului. Avocatul lui Fechete a admis acțiunile clientului său, dar a spus că acesta a avut „o pierdere de moment a lucrurilor de sub control”.

Procurorul a ținut să menționeze că inculpatul a mai avut opt condamnări în România, dintre care una pentru tentativă de omor.

Judecătorul a hotărât să îl condamne la 15 luni de închisoare și a dispus înregistrarea sa în registrul infractorilor sexuali pentru o perioadă de 10 ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: